Обосновани Футболни Прогнози

Макълсфийлд Таун - Транмиър Роувърс

1 Януари 2017 - 17:00
Макълсфийлд Таун
Транмиър Роувърс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
4 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните отбори на Макълсфийлд Таун и Транмиър Роувърс от поредния кръг на първенството в Англия в турнира Национална Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Транмиър Роувърс на Мос Роуз.

Ето и информацията за днешния футболен двубой:

Макълсфийлд Таун

Домакините се намират на 11-та позиция в класирането с актив от 37 точки, от 11 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 24 двубоя са отбелязали 32 попадения в противниковата врата и са инкасирали 24 попадения в мрежата си. На своя стадион Макълсфийлд Таун е играл 11 двубоя досега, в които има 5 победи, едно равенство и 5 загуби, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига съставът на Макълсфийлд Таун има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Транмиър Роувърс

Съставът на гостите от Транмиър Роувърс се намира на върха в таблицата с временното подреждане с общ актив от 53 точки, натрупани след 16 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 26 двубоя има положителна голова разлика 36-18. Като гост тимът е изиграл 13 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 17 гола във вратата на съперниците си и е получил 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Супер Уайтс са постигнали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 8-5.

Макълсфийлд Таун - Транмиър Роувърс - директни двубои

В предишните 3 двубоя между двата тима, Макълсфийлд Таун има спечеленa една победа, а отбора на Транмиър Роувърс има спечелени 2 успеха, при общо голово съотношение 2-3. В предишната среща пред своите привърженици срещу Транмиър Роувърс, футболистите на Макълсфийлд Таун нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините е с 2 загуби в първенството на Англия, а на своя стадион е в серия от 2 последователни загуби.

Съставът на гостите има победа в последния си мач в Англия, а далеч от дома има поражение в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.