Обосновани Футболни Прогнози

Кордоба - Райо Валекано

7 Януари 2017 - 21:00
Кордоба
Райо Валекано
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на футболното първенство в Сегунда Дивисион на Испания между съставите на Кордоба и Райо Валекано. Кордоба посрещат на Естадио Нуево Аркангел гостуващия футболен отбор на Райо Валекано.

Ето и информацията за предстоящия сблъсък:

Кордоба

Кордоба са 14-ти в класирането с общ актив от 25 точки, натрупани след 6 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача имат голова разлика 21-26. На домашна сцена Кордоба е играл 9 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 10-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Кордоба са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-11.

Райо Валекано

Тимът на гостите от Райо Валекано се намира на 16-та позиция във временното подреждане с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 мача е вкарал 21 гола в противниковата врата и е допуснал 23 гола в собствената врата. Като гост тимът има 9 мача, в които има една победа, едно равенство и 7 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Райо Валекано имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 6 гола и са инкасирали 6 гола.

Кордоба - Райо Валекано - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, отборът на Кордоба няма нито една победа, а отбора на Райо Валекано е постигнал 5 победи, при обща голова разлика 6-16. В последните 2 срещи у дома с Райо Валекано, Домакините от Кордоба нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Кордоба има успех в предишния кръг в шампионата, а у дома е с 3 последователни поражения.

Тимът на гостите от Райо Валекано е с 2 поражения в Испания, а като гост допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.