Обосновани Футболни Прогнози

Арандина - Леалтад

15 Януари 2017 - 18:00
Арандина
Леалтад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за срещата от поредния кръг на футболното първенство в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 1 между футболните тимове на Арандина и Леалтад. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващия отбор на Леалтад.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Арандина

Футболистите на Арандина са 19-ти в класирането с 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи имат голова разлика 20-35. На собствения си стадион Арандина има 9 мача до момента, в които е записал 4 победи и 5 загуби, при обща голова разлика 13-14.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Арандина има в актива си 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 2 вкарани и 13 получени гола.

Леалтад

Тимът на гостите от Леалтад е 10-ти в таблицата с 26 точки, натрупани след 6 победи, 8 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 20 двубоя има голова разлика 17-19. Далеч от дома отборът е изиграл 9 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 7-13.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион Б Група 1 футболистите на Леалтад са записали 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 9 гола и са инкасирали 5 попадения от играчите на противниците си.

Арандина - Леалтад - преки двубои

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата противника, Арандина има записани 2 победи, отбора на Леалтад няма записана нито една победа, а един двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 5-2. В предишната среща на своя стадион срещу Леалтад, играчите на Арандина са постигнали една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Арандина е в серия от 5 загуби в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 последователни загуби.

Тимът на Леалтад записа реми в предишната си среща в Испания, а при визитите си постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.