Обосновани Футболни Прогнози

Омония Никозия - Етникос Ахна

4 Януари 2017 - 18:00
Омония Никозия
Етникос Ахна
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния мач от 18-ия кръг на текущият сезон в Първа Дивизия на Кипър между съставите на Омония Никозия и Етникос Ахна. Футболистите на Омония Никозия излизат срещу Етникос Ахна на ГСП Никозия.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Омония Никозия

Омония Никозия са на 5-то място в таблицата с актив от 31 точки, от 9 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача имат положителна голова разлика 33-22. На домашна сцена тимът е изиграл 8 срещи до момента, в които е записал 6 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 21-11.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Омония Никозия са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 11 гола.

Етникос Ахна

Тимът на гостите от Етникос Ахна е 10-ти във временното класиране с 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя е отбелязал 23 попадения и е инкасирал 26 гола във вратата си. Като гост тимът е играл 8 срещи, в които има 2 равенства и 6 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 4 гола в противниковата мрежа и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия отборът на Етникос Ахна има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-6.

Омония Никозия - Етникос Ахна - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата противника, Зелените е спечелил 3 победи, а отбора на Етникос Ахна има постигнати 2 успеха, при обща голова разлика 6-4. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Етникос Ахна, играчите на Омония Никозия имат 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Омония Никозия е с 2 поредни победи в шампионата на Кипър, а при домакинствата си има победа в последния си двубой.

Тимът на Етникос Ахна постигна равенство в последния кръг в Кипър, а при гостуванията си е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.