Обосновани Футболни Прогнози

Елче - Хирона

27 Януари 2017 - 21:00
Елче
Хирона
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 0
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да обърна внимание на сблъсъка от поредния кръг на футболния шампионат в Испания в Сегунда Дивисион между футболистите на Елче и Хирона. Елче излизат срещу гостуващия отбор на Хирона на Мартинес Валеро.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Елче

Домакините са 12-ти в таблицата с актив от 27 точки, събрани след 7 победи, 6 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 22 двубоя имат отрицателна голова разлика 31-32. Пред своите предани фенове тимът има 10 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата врата и е получил 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион съставът на Елче е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Хирона

Гостуващият състав на Хирона е втори в таблицата с 42 точки, натрупани след 12 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача има голова разлика 37-20. Като гост тимът е изиграл 10 срещи, в които има 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион играчите на Хирона са записали 5 победи и 1 загуба, като са реализирали в мрежата на своите противници 13 попадения и са допуснали 5 гола от футболистите на своите противници.

Елче - Хирона - преки двубои

В последните 5 изиграни мача между двата противника, Елче е спечелил 2 победи, отбора на Хирона има спечеленa една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 4-4. В предишните 2 срещи на своя стадион с състава на Хирона, играчите на Елче нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Елче постигна реми в предишната си среща в шампионата, а на собствения си терен допусна неуспех в предишния си мач.

Тимът на Хирона е с 4 последователни успеха в първенството на Испания, а на чужд терен има победа в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.