Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Бней Лод - Макаби Херцлия

23 Януари 2017 - 19:00
Апоел Бней Лод
Макаби Херцлия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 21-ия кръг на футболното първенство в Израел в Лига Леумит между футболните състави на Апоел Бней Лод и Макаби Херцлия. Играчите на Апоел Бней Лод посрещат на домашния си стадион Градски стадион Лод гостуващия отбор на Макаби Херцлия.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия мач:

Апоел Бней Лод

Домакините от Апоел Бней Лод са 8-ми в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 26 точки, постигнати след 8 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача са успели да отбележат 22 гола в противниковата врата и са допуснали 34 гола в собствената мрежа. На домашна сцена съставът е играл 9 срещи до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 3 загуби, реализирал е 12 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Леумит футболистите на Апоел Бней Лод имат записани 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 12 получени гола.

Макаби Херцлия

Отборът на гостите от Макаби Херцлия е 10-ти в таблицата с временното подреждане с 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 19 срещи има голова разлика 20-22. При гостуванията си съставът е играл 9 срещи до момента, в които е записал една победа, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Макаби Херцлия има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 3 гола и са получили 5 гола от противниковите футболни отбори.

Апоел Бней Лод - Макаби Херцлия - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата състава, Апоел Бней Лод е записал една победа, състава на Макаби Херцлия има постигнати 3 победи, а в 1 среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-10. В предишните 2 мача пред своите фенове с отбора на Макаби Херцлия, футболистите на Апоел Бней Лод имат една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни успеха в Израел, а при домакинствата си е с 2 победи.

Отборът на гостите от Макаби Херцлия е с 2 последователни загуби в шампионата на Израел, а при визитите си постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.