Обосновани Футболни Прогнози

Клермонт Фут - Орлеан

16 Декември 2016 - 21:00
Клермонт Фут
Орлеан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на настоящият шампионат в Франция в Лига 2 между футболистите на Клермонт Фут и Орлеан. Клермонт Фут излизат срещу гостуващите играчи на Орлеан на своя стадион.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Клермонт Фут

Клермонт Фут са на 13-то място в класирането с актив от 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 мача имат отрицателна голова разлика 17-18. На домашна сцена отборът на Клермонт Фут е изиграл 9 мача, в които има 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 9 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Клермонт Фут са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 6-4.

Орлеан

Гостуващият тим на Орлеан е на 18-то място в класирането с актив от 15 точки, събрани след 3 победи, 6 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните 18 двубоя има отрицателна голова разлика 15-23. Като гост съставът е изиграл 8 двубоя, в които е записал 2 равенства и 6 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 4-13.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 съставът на Орлеан има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 5 попадения и са инкасирали 7 гола от противниковите състави.

Клермонт Фут - Орлеан - директни двубои

В предишните 2 двубоя между двата състава, тимът на Клермонт Фут има спечеленa една победа, а тима на Орлеан също е спечелил 1 победа, при обща голова разлика 2-2. В последната среща пред своите привърженици срещу Орлеан, играчите на Клермонт Фут имат една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни ремита в първенството на Франция, а на собствения си терен записа реми в предишния си мач.

Тимът на Орлеан записа равенство в последния си двубой в първенството, а при визитите си допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.