Обосновани Футболни Прогнози

Фиорентина - Палермо

4 Декември 2016 - 21:45
Фиорентина
Палермо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 15-ия кръг на шампионата в Серия А на Италия между футболните отбори на Фиорентина и Палермо. Фиорентина посрещат на Артемио Франки противниковия футболен отбор на Палермо.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Фиорентина

Футболистите на Фиорентина са 9-ти в класирането със събрани 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя са реализирали 20 гола в противниковата врата и са инкасирали 15 попадения в мрежата си. Пред своите почитатели Фиорентина е изиграл 6 срещи досега, в които има 2 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 4-2.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Виолетовите има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 14 гола и получени 9 гола.

Палермо

Гостуващият отбор на Палермо заема 20-та позиция във временното класиране със събрани 6 точки, събрани след една победа, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има отрицателна голова разлика 10-27. Навън съставът е играл 7 двубоя, в които има 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Росанеро имат записани само 6 поражения, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на състава, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 15 гола.

Фиорентина - Палермо - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, съставът на Фиорентина има спечелени 4 победи, отбора на Палермо не е спечелил нито една победа, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 11-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Палермо, футболистите на Фиорентина имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Фиорентина допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Италия, а на собствения си терен е в серия от 4 поредни равни срещи.

Съставът на гостите е с 6 поредни поражения в шампионата на Италия, а като гост е в серия от 3 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.