Обосновани Футболни Прогнози

Странрар - Еърдри

24 Декември 2016 - 15:00
Странрар
Еърдри
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния мач между Странрар и Еърдри от 18-ия кръг на първенството в Първа Лига на Шотландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Еърдри на Стеир Парк.

Информацията за днешния мач:

Странрар

Странрар се намират на 9-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи са успели да вкарат 23 попадения в мрежата на противниците си и са позволили да им отбележат 31 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион Странрар е изиграл 8 мача досега, в които има 3 победи, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 11 попадения във вратата на гостуващите тимове и е получил 14 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига играчите на Странрар са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 гола и са допуснали 12 попадения от своите противници.

Еърдри

Гостуващият отбор на Еърдри е 2-ри във временното класиране с общ актив от 29 точки, натрупани след 9 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача е отбелязал 28 попадения и е получил 29 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 8 мача досега, в които има 5 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 16-12.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Диамантите е постигнал 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са допуснали 11 попадения от футболистите на съперниците си.

Странрар - Еърдри - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, Странрар е спечелил 2 победи, отбора на Еърдри също е постигнал 2 победи, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 7-5. В последните 2 срещи на своя стадион с Еърдри, играчите на Странрар са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Странрар допусна поражение в последния си мач в Шотландия, а при домакинствата си допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на Еърдри е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а като гост има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.