Обосновани Футболни Прогнози

Кьолн - Байер Леверкузен

21 Декември 2016 - 21:00
Кьолн
Байер Леверкузен
Прогноза: X2
Коефициент: 1.45
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните отбори на Кьолн и Байер Леверкузен от 16-ия кръг на шампионата в Германия в турнира Бундеслига. Треньорът на домакините Петер Щьогер извежда своите футболисти срещу Аспирините на РайнЕнерги Щадион.

Факти и данни за предстоящата среща:

Кьолн

Козлите са 7-ми във временното класиране с общ актив от 24 точки, събрани след 6 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 двубоя са вкарали 20 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 14 гола в своята мрежа. Пред своите фенове отборът има 7 срещи, в които е записал 4 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 12 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига тимът на Кьолн има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-8.

Байер Леверкузен

Отборът на гостите от Байер Леверкузен е на 8-мо място във временното класиране с актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 15 мача има отрицателна голова разлика 22-23. На чужд терен отборът има 7 мача до момента, в които е записал 3 победи и 4 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Байер Леверкузен има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-10.

Кьолн - Байер Леверкузен - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, Еф Це е постигнал една победа, отбора на Байер Леверкузен има записани 3 победи, а 1 двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 4-11. В предишните 2 двубоя у дома срещу състава на Аспирините, играчите на Кьолн нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Кьолн е с 2 равенствa в първенството на Германия, а у дома е в серия от 2 последователни ремита.

Отборът на Байер Леверкузен има загуба в предишния кръг в Германия, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.