Обосновани Футболни Прогнози

Матера - Юве Стабия

13 Декември 2016 - 15:30
Матера
Юве Стабия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Лега Про - Група С на Италия между футболните отбори на Матера и Юве Стабия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Юве Стабия на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната среща:

Матера

Матера са втори във временното подреждане със събрани 35 точки, от 10 победи, 5 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 36-15. Като домакин Матера е изиграл 8 срещи досега, в които има 5 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, вкарал е 17 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 7 гола във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Матера е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-4.

Юве Стабия

Гостуващият състав на Юве Стабия е на трето място във временното класиране с актив от 35 точки, натрупани след 11 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 17 мача има голова разлика 31-15. Далеч от дома отборът има 8 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-10.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Юве Стабия има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Матера - Юве Стабия - преки мачове

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата състава, Матера има записанa една победа, състава на Юве Стабия няма постигната нито 1 победа, а в 3 двубоя двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-3. В предишните 2 двубоя у дома с състава на Юве Стабия, играчите на Матера са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 3 победи в Италия, а на своя стадион постигна победа в предишния си мач.

Тимът на Юве Стабия има успех в предишната си среща в Италия, а като гост има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.