Обосновани Футболни Прогнози

Матера - Таранто

22 Декември 2016 - 21:45
Матера
Таранто
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния мач между съставите на Матера и Таранто от 20-ия кръг на сезона в Италия в Лега Про - Група С. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Таранто.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Матера

Футболистите на състава домакин заемат първа позиция в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 39 точки, записани след 11 победи, 6 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 19 срещи са отбелязали 44 гола и са допуснали 17 попадения в собствената врата. На домашна сцена Матера има 10 срещи, в които има 6 победи, 4 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 25-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Матера има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 18-6.

Таранто

Отборът на гостите от Таранто се намира на 14-та позиция в таблицата с временното класиране с 19 точки, натрупани след 4 победи, 7 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 19 мача има отрицателна голова разлика 16-21. Навън отборът е изиграл 9 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Таранто са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Матера - Таранто - директни срещи

В последният двубой между двата съперника, Матера не е спечелил нито една победа, състава на Таранто също няма спечелена нито една победа, а в един мач двата състава не са успели да се победят.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините има победа в предишния си мач в шампионата на Италия, а при домакинствата си има успех в последния си двубой.

Отборът на гостите от Таранто записа равенство в предишния си двубой в шампионата, а далеч от дома има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.