Обосновани Футболни Прогнози

Тенерифе - Алкоркон

17 Декември 2016 - 19:00
Тенерифе
Алкоркон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от 19-ия кръг на настоящето първенство в Испания в Сегунда Дивисион между Тенерифе и Алкоркон.

Стига приказки време е за информацията за днешния двубой:

Тенерифе

Домакините са 13-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 23 точки, събрани след 5 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя имат отрицателна голова разлика 18-19. На домашна сцена отборът има 9 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 6 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 10 гола във вратата на противниците си и е допуснал 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион отборът на Тенерифе е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Алкоркон

Гостуващият отбор на Алкоркон е 15-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача има отрицателна голова разлика 14-19. При гостуванията си отборът е изиграл 9 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 7 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Алкоркон има записани 3 победи и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 9 гола и са допуснали 9 гола.

Тенерифе - Алкоркон - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата съперника, Тенерифе няма спечелена нито една победа, отбора на Алкоркон има постигнати 3 успеха, а в 2 мача двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-9. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Алкоркон, Домакините от Тенерифе нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Тенерифе има неуспех в последния си мач в шампионата, а на своя стадион записа реми в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в последния кръг в Испания, а на чужд терен е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.