Обосновани Футболни Прогнози

Киево - Лацио

30 Август 2015 - 21:45
Киево
Лацио
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
4 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между отборите на Киево и Лацио от 2-ия кръг на футболния шампионат в Италия в Серия А. Футболистите на Киево излизат срещу противниковия отбор на Лацио на Марк Антонио Бентегоди.

Факти и статистика за днешния мач:

Киево

Летящите магарета се намират на втора позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 3 точки, след 1 победа от началото на новото футболно първенство, като са отбелязали 3 гола и са получили 1 гола в собствената мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го фенове съставът на Киево все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А отборът на Киево има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Лацио

Гостуващият отбор на Лацио е 4-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новото първенство, като има положителна голова разлика 2-1. При гостуванията си тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А съставът на Бианкочелести е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

Киево - Лацио - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, тимът на Киево има постигнатa 1 победа, отбора на Лацио има постигнати 2 победи, а в 2 срещи двата състава са завършили наравно, при обща голова разлика 2-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Лацио, играчите на Киево нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Киево постигна успех в предишния кръг в първенството на Италия, а на собствения си терен е с 2 последователни равни срещи.

Отборът на Лацио е с 2 поредни успеха в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.