Обосновани Футболни Прогнози

Оснабрюк - Холщайн Кил

29 Август 2015 - 15:00
Оснабрюк
Холщайн Кил
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача от 6-ия кръг на сезона в Германия в турнира Трета Лига между футболните състави на Оснабрюк и Холщайн Кил. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Холщайн Кил на Оснател Арена.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Оснабрюк

Домакините са на 16-та позиция в таблицата с актив от 5 точки, след една победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя имат отрицателна голова разлика 3-4. На своя терен тимът има 2 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е само един гол в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига футболистите на Оснабрюк са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-4.

Холщайн Кил

Тимът на гостите от Холщайн Кил е 10-ти в таблицата с временното класиране с 7 точки, от 2 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 срещи има голова разлика 9-10. На чужд терен съставът е изиграл 2 двубоя досега, в които е записал една победа и 1 загуба, отбелязал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Холщайн Кил имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-12.

Оснабрюк - Холщайн Кил - директни срещи

В последните 4 мача между двата състава, тимът на Оснабрюк е записал 2 победи, отбора на Холщайн Кил е постигнал една победа, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 7-3. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Холщайн Кил, Домакините от Оснабрюк са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Оснабрюк постигна победа в последния кръг в Германия, а у дома допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите от Холщайн Кил постигна реми в предишния кръг в шампионата, а като гост допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.