Обосновани Футболни Прогнози

Ипсуич - Бърнли

18 Август 2015 - 21:45
Ипсуич
Бърнли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Чемпиъншип на Англия между футболните отбори на Ипсуич и Бърнли. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Виненочервените.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Ипсуич

Футболистите на състава домакин се намират на 6-то място във временното класиране с 4 точки, след 1 победа и едно равенство, като отбора все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 2 мача са реализирали 4 гола и са инкасирали 3 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион тимът е изиграл един двубой досега, в който има една победа, при обща голова разлика 2-1.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Трактористите е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 12 вкарани и 9 получени гола.

Бърнли

Гостуващият отбор на Бърнли заема 13-та позиция в класирането с общ сбор от 2 точки, след 2 последователни равни срещи от началото на новия шампионат, като в изиграните 2 двубоя е вкарал 3 попадения и е позволил да му вкарат 3 гола във вратата си. Далеч от дома съставът има един мач до момента, в който има 1 равенство, реализирал е един гол в противниковата врата и е позволил да му отбележат един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Виненочервените е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 9-5.

Ипсуич - Бърнли - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, Ипсуич е спечелил 2 успеха, а отбора на Бърнли има постигнати 3 победи, при обща голова разлика 3-5. В последните 2 срещи на своя стадион с Бърнли, Домакините от Ипсуич имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините постигна победа в предишния си мач в Англия, а на собствения си стадион е с 4 поредни победи.

Отборът на Бърнли е с 3 ремита в шампионата, а като гост е в серия от 2 равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.