Обосновани Футболни Прогнози

Орхус - Олборг

15 Август 2015 - 17:00
Орхус
Олборг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 5-ия кръг на текущият шампионат в Дания в Суперлига между футболните отбори на Орхус и Олборг. Орхус излизат срещу футболистите на Олборг на НРГи Парк.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия сблъсък:

Орхус

GF са втори във временното подреждане с 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 4 срещи са реализирали 7 гола в мрежата на противниците си и са инкасирали 5 гола в собствената мрежа. Като домакин Белите има 2 мача досега, в които има само победи, при голова разлика 5-3.

В последните си 6 мача в първенството тимът на GF има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Олборг

Тимът на гостите от Олборг е 8-ми в таблицата с временното класиране с 4 точки, от една победа, едно равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 4 двубоя има голова разлика 3-5. Като гост съставът е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал 1 победа и една загуба, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на AaB има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Орхус - Олборг - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата състава, тимът на Орхус има записани 2 успеха, отбора на Олборг също има постигнати 2 победи, а един двубой е завършил реми, при обща голова разлика 8-6. В предишните 2 срещи у дома срещу AaB, Домакините от Орхус са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Орхус записа равенство в предишния си мач в шампионата, а у дома е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите е с 2 поредни поражения в първенството, а далеч от дома има загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.