Обосновани Футболни Прогнози

Рьозеларе - Серен

7 Август 2015 - 21:30
Рьозеларе
Серен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.47
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днес попаднах на футболния мач между тимовете на Рьозеларе и Серен от 35-ия кръг на текущото първенство в Втора Дивизия на Белгия. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу Серен.

Ето и статистиката за днешната футболна среща:

Рьозеларе

Домакините от Рьозеларе заемат 10-то място в таблицата с актив от 42 точки, записани след 10 победи, 12 равенства и 12 загуби от започването на сезона, като в изиграните 34 двубоя са успели да отбележат 44 попадения и са получили 45 гола в собствената врата. На домашна сцена отборът има 17 мача досега, в които има 4 победи, 7 равенства и 6 загуби, отбелязал е 21 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Дивизия играчите на Рьозеларе са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 10 получени гола.

Серен

Гостуващият състав на Серен заема 4-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 61 точки, натрупани след 17 победи, 10 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 34 срещи има положителна голова разлика 69-39. Навън съставът е играл 17 мача до момента, в които има 8 победи, 6 равенства и 3 загуби, при голова разлика 31-17.

В предишните си 6 официални мача в Втора Дивизия играчите на Серен са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Рьозеларе - Серен - преки срещи

В последните 2 играни мача между двата противника, Рьозеларе има записанa 1 победа, отбора на Серен не е записал нито 1 победа, а 1 среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 4-2. В предишната среща на своя стадион с тима на Серен, играчите на Рьозеларе са постигнали една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Рьозеларе има победа в последния си двубой в първенството, а на собствения си терен има поражение в последната си среща.

Тимът на гостите от Серен е с 2 последователни победи в първенството, а като гост постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.47 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.