Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Брага Б - Авеш

26 Август 2015 - 19:00
Спортинг Брага Б
Авеш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Спортинг Брага Б и Авеш от 4-ия кръг на сезона в Сегунда Лига на Португалия. Спортинг Брага Б приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Авеш.

Ето и информацията за предстоящия мач:

Спортинг Брага Б

Футболистите на Спортинг Брага Б заемат 7-ма позиция във временното подреждане с общ сбор от 5 точки, след 1 победа и 2 равенства, като отбора все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя са отбелязали 4 попадения и са позволили да им отбележат 3 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си предани почитатели тимът на Спортинг Брага Б е играл 1 двубой досега, в който е записал една победа, при голова разлика 1-0.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Лига играчите на Спортинг Брага Б имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-7.

Авеш

Съставът на гостите от Авеш е 19-ти във временното класиране с общ актив от 2 точки, след 2 равенства и 1 загуба от началото на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 3 двубоя е успял да отбележи 3 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е изиграл един двубой, в който има 1 равенство, вкарал е 2 гола в противниковата мрежа и е допуснал 2 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига тимът на Авеш има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Спортинг Брага Б - Авеш - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата противника, Спортинг Брага Б е записал 1 победа, състава на Авеш също е спечелил една победа, а в 3 срещи двата съперника са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 6-6. В предишните 2 мача у дома срещу Авеш, Домакините от Спортинг Брага Б са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в последния кръг в Португалия, а при домакинствата си постигна победа в последния си двубой.

Тимът на гостите от Авеш е в серия от 2 поредни равенствa в шампионата, а на чужд терен постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.