Обосновани Футболни Прогнози

ВПС Вааса - ИФК Мариехамн

9 Август 2015 - 16:00
ВПС Вааса
ИФК Мариехамн
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между ВПС Вааса и ИФК Мариехамн от 21-ия кръг на първенството в Вейкауслига на Финландия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на ИФК Мариехамн на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

ВПС Вааса

Вепси са 12-ти в таблицата с актив от 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 срещи са успели да реализират 16 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 24 попадения в собствената врата. Като домакин ВПС Вааса е изиграл 9 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Вейкауслига отборът на Вепси е записал 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 4-8.

ИФК Мариехамн

Гостуващият тим на ИФК Мариехамн е 5-ти в класирането с 31 точки, след 7 победи, 10 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи има голова разлика 23-19. Като гост съставът е изиграл 10 мача до момента, в които има 3 победи, 6 равенства и 1 загуба, вкарал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Вейкауслига играчите на Островитяните имат записани 1 победа, 5 равенства и нито една загуба, като са отбелязали 8 попадения и са инкасирали 7 гола.

ВПС Вааса - ИФК Мариехамн - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Вепсу е постигнал една победа, а тима на ИФК Мариехамн има постигнати 4 победи, при общо голово съотношение 5-8. В последните 2 срещи у дома с ИФК Мариехамн, играчите на ВПС Вааса нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е с 2 равни срещи в шампионата, а на своя стадион е с 2 равни срещи.

Съставът на гостите от ИФК Мариехамн постигна реми в последния си двубой в първенството, а далеч от дома е в серия от 4 поредни равни срещи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.