Обосновани Футболни Прогнози

Ботошани - Студентеск Яш

11 Август 2015 - 17:30
Ботошани
Студентеск Яш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от поредния кръг на текущият сезон в Румъния в турнира Лига I между тимовете на Ботошани и Студентеск Яш. Треньора на домакините извежда на Градски стадион Ботошани своите играчи срещу гостуващия отбор на Студентеск Яш.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Ботошани

Ботошани са 10-ти в класирането с актив от 3 точки, след 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 5 двубоя имат голова разлика 3-5. Като домакин съставът на Ботошани е изиграл 2 мача до момента, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални мача в Лига I играчите на Ботошани са постигнали 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Студентеск Яш

Тимът на гостите от Студентеск Яш се намира на първо място в таблицата с 10 точки, записани след 3 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя има голова разлика 5-5. Далеч от дома съставът има 3 мача, в които е записал една победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 2-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига I тимът на Студентеск Яш има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са отбелязали 5 гола и са получили 5 гола.

Ботошани - Студентеск Яш - директни срещи

В последните 2 играни мача между двата тима, Ботошани няма записана нито 1 победа, отбора на Студентеск Яш също не е записал нито една победа, а в 2 срещи двата съперника са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-2. В последната среща пред своите привърженици с Студентеск Яш, футболистите на Ботошани нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна реми в предишната си среща в шампионата на Румъния, а при домакинствата си има загуба в последната си среща.

Тимът на гостите от Студентеск Яш постигна победа в последния си мач в шампионата на Румъния, а при визитите си допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.