Обосновани Футболни Прогнози

ЮЯК Ювяскюля - Джаз Пори

5 Август 2015 - 18:30
ЮЯК Ювяскюля
Джаз Пори
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска видях срещата между футболистите на ЮЯК Ювяскюля и Джаз Пори от поредния кръг на футболния шампионат в Финландия в Икьонен. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу противниковия отбор на Джаз Пори.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

ЮЯК Ювяскюля

Играчите на отбора домакин се намират на 4-то място в класирането с 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 14 мача имат голова разлика 25-12. На домашна сцена съставът има 7 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 14-7.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на ЮЯК Ювяскюля е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са разписали 12 попадения и са допуснали 5 попадения.

Джаз Пори

Гостуващият отбор на Джаз Пори се намира на 7-мо място в таблицата с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача има голова разлика 21-27. На чужд терен тимът е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 6-14.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Джаз Пори има записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 10-8.

ЮЯК Ювяскюля - Джаз Пори - директни двубои

В предишните 4 изиграни срещи между двата отбора, тимът на ЮЯК Ювяскюля е спечелил една победа, отбора на Джаз Пори също има спечеленa 1 победа, а в 2 срещи двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-6. В последните 2 срещи на своя стадион с отбора на Джаз Пори, Домакините от ЮЯК Ювяскюля са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от ЮЯК Ювяскюля е с 3 последователни успеха в шампионата, а у дома е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите от Джаз Пори има победа в предишната си среща в първенството на Финландия, а като гост е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.