Обосновани Футболни Прогнози

Нарва Транс - Левадия Талин

4 Август 2015 - 19:00
Нарва Транс
Левадия Талин
Прогноза: 2
Коефициент: 1.44
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 22-ия кръг на шампионата в Мейстрилига на Естония между футболните състави на Нарва Транс и Левадия Талин. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Левадия Талин на Нарва Креенхолми.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Нарва Транс

Нарва Транс са 6-ти във временното класиране с 25 точки, записани след 7 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя имат отрицателна голова разлика 27-29. Пред собствените си горещи почитатели тимът на Нарва Транс е изиграл 11 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 21 гола във вратата на противниците си и е получил 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Нарва Транс са записали 2 победи и 4 загуби, като са вкарали 6 попадения и са получили 13 попадения.

Левадия Талин

Тимът на гостите от Левадия Талин е трети в класирането с 46 точки, събрани след 13 победи, 7 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 21 срещи е вкарал 44 гола и е получил 20 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 11 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 4 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 29-14.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Левадия Талин има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 16 гола и получени 7 гола.

Нарва Транс - Левадия Талин - преки мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Нарва Транс няма нито една победа, отбора на Левадия Талин има постигнати 3 победи, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 3-19. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Левадия Талин, играчите на Нарва Транс нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в Естония, а при домакинствата си има неуспех в последния си мач.

Тимът на Левадия Талин има успех в предишния си мач в първенството на Естония, а като гост постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.