Обосновани Футболни Прогнози

Метта ЛУ Рига - Йелгава

24 Август 2015 - 19:00
Метта ЛУ Рига
Йелгава
Прогноза: 2
Коефициент: 1.20
2 - 4
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за футболния сблъсък между съставите на Метта ЛУ Рига и Йелгава от 17-ия кръг на сезона в Латвия в Вирслига.

Ето и фактите за днешния футболен мач:

Метта ЛУ Рига

Домакините са 7-ми в таблицата с актив от 6 точки, от една победа, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат отрицателна голова разлика 9-35. У дома Метта ЛУ Рига има 8 срещи досега, в които има една победа, едно равенство и 6 загуби, вкарал е 6 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Метта ЛУ Рига имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са вкарали в противниковата мрежа 3 попадения и са инкасирали 12 гола от противниковите тимове.

Йелгава

Тимът на гостите от Йелгава е 4-ти в класирането с общ актив от 25 точки, записани след 6 победи, 7 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 двубоя има положителна голова разлика 14-10. На чужд терен отборът има 7 двубоя досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-6.

В последните си 6 официални двубоя в Вирслига играчите на Йелгава са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 7-3.

Метта ЛУ Рига - Йелгава - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Метта ЛУ Рига няма спечелена нито 1 победа, Йелгава е записал 2 успеха, а в 3 двубоя двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-7. В последните 2 двубоя пред своите фенове с тима на Йелгава, играчите на Метта ЛУ Рига нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство в предишния кръг в шампионата, а у дома е с 2 поредни поражения.

Тимът на Йелгава стигна до реми в предишната си среща в Латвия, а като гост постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.20 Резултат: 2 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.