Обосновани Футболни Прогнози

Транмиър Роувърс - Нотс Каунти

26 Февруари 2013 - 21:45
Транмиър Роувърс
Нотс Каунти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да разгледам двубоя от поредния кръг на първенството в Първа Лига на Англия между съставите на Транмиър Роувърс и Нотс Каунти.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Транмиър Роувърс

Транмиър Роувърс са 3-ти във временното класиране с общ сбор от 59 точки, след 17 победи, 8 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 34 срещи имат положителна голова разлика 53-35. Като домакин тимът е изиграл 17 двубоя до момента, в които има 8 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 26 попадения в противниковата врата и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Роувърс е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 9-10.

Нотс Каунти

Гостуващият отбор на Нотс Каунти е 10-ти в таблицата с 48 точки, натрупани след 12 победи, 12 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 срещи има голова разлика 48-36. Далеч от дома отборът има 17 мача до момента, в които е записал 6 победи, 8 равенства и 3 загуби, вкарал е 25 попадения в противниковата врата и е допуснал 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Нотс Каунти има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Транмиър Роувърс - Нотс Каунти - преки двубои

В предишните 5 мача между двата отбора, тимът на Транмиър Роувърс е постигнал 2 успеха, отбора на Нотс Каунти също има постигнати 2 успеха, а в 1 двубой двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-5. В последните 2 срещи на своя стадион с Нотс Каунти, играчите на Транмиър Роувърс нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Транмиър Роувърс има победа в предишния си двубой в Англия, а на собствения си стадион е с 3 последователни загуби.

Тимът на гостите от Нотс Каунти има успех в последния кръг в първенството на Англия, а като гост постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.