Обосновани Футболни Прогнози

Брентфорд - Стивънидж Бороу

12 Февруари 2013 - 21:45
Брентфорд
Стивънидж Бороу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 31-ия кръг на футболния шампионат в Англия в турнира Първа Лига между футболните отбори на Брентфорд и Стивънидж Бороу.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия мач:

Брентфорд

Футболистите на домакините са на 6-та позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 51 точки, натрупани след 13 победи, 12 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 30 мача имат голова разлика 43-32. На домашна сцена Брентфорд е изиграл 15 двубоя, в които е записал 8 победи, 5 равенства и 2 загуби, вкарал е 26 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига отборът на Брентфорд има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-9.

Стивънидж Бороу

Гостуващият тим на Стивънидж Бороу е 14-ти в класирането със събрани 43 точки, след 12 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача има голова разлика 37-39. При гостуванията си тимът има 14 мача, в които има 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Стивънидж Бороу е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Брентфорд - Стивънидж Бороу - директни срещи

В последните 2 играни двубоя между двата тима, Брентфорд няма постигната нито една победа, а отбора на Стивънидж Бороу е спечелил 2 победи, при общо голово съотношение 1-3. В предишната среща на своя стадион срещу отбора на Стивънидж Бороу, играчите на Брентфорд нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Брентфорд постигна реми в последния кръг в шампионата на Англия, а на своя стадион е с 2 последователни ремита.

Отборът на гостите от Стивънидж Бороу допусна поражение в предишната си среща в Англия, а като гост допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.