Обосновани Футболни Прогнози

Ипсуич - Уотфорд

19 Февруари 2013 - 21:45
Ипсуич
Уотфорд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния двубой между тимовете на Ипсуич и Уотфорд от 33-ия кръг на текущият футболен сезон в Чемпиъншип на Англия.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Ипсуич

Домакините са на 18-то място в таблицата с временното класиране с 38 точки, след 10 победи, 8 равенства и 14 загуби от старта на сезона, като в изиграните 32 мача са реализирали 34 попадения във вратата на противниците си и са получили 52 попадения в собствената мрежа. Като домакин отборът на Ипсуич е играл 16 двубоя досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 22 гола в противниковата врата и е допуснал 22 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип съставът на Трактористите има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-4.

Уотфорд

Тимът на гостите от Уотфорд е 3-ти във временното подреждане с 56 точки, от 17 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи има голова разлика 64-42. Далеч от дома съставът има 16 мача до момента, в които има 9 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 36 попадения в противниковата врата и е допуснал 24 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Уотфорд е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 15 гола и са допуснали 5 гола от противниковите отбори.

Ипсуич - Уотфорд - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата тима, Трактористите има постигнатa една победа, а Уотфорд има спечелени 4 победи, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 срещи на своя терен срещу Уотфорд, Домакините от Ипсуич нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Ипсуич постигна успех в последния кръг в Англия, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни успеха.

Отборът на Уотфорд има успех в последния кръг в първенството, а на чужд терен постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.