Обосновани Футболни Прогнози

Рен - Сошо

23 Февруари 2013 - 18:00
Рен
Сошо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за футболния мач от поредния кръг на настоящето футболно първенство във Франция в Лига 1 между футболните отбори на Рен и Сошо. Футболистите на Рен приемат на Стад Рут де Лориен гостуващия футболен отбор на Сошо.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Рен

Рен са 6-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 40 точки, натрупани след 12 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 25 мача са успели да вкарат 37 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 32 гола в мрежата си. У дома тимът на Рен има 12 мача досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Червено-черните имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 8 гола и са им вкарали 8 гола.

Сошо

Съставът на гостите от Сошо е 14-ти в класирането с 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 13 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 25 срещи има отрицателна голова разлика 25-36. Като гост отборът е играл 12 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 7 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Сошо има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

Рен - Сошо - преки мачове

В последните 5 мача между двата съперника, Рен е записал 4 успеха, а отбора на Сошо има записанa една победа, при общо голово съотношение 11-8. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Сошо, играчите на Рен са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Рен има неуспех в предишната си среща в Франция, а у дома постигна победа в последната си среща.

Тимът на Сошо има успех в последната си среща в първенството, а на чужд терен стигна до реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.