Обосновани Футболни Прогнози

ФСВ Франкфурт - Енерги Котбус

17 Февруари 2013 - 14:30
ФСВ Франкфурт
Енерги Котбус
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния мач от 22-ия кръг на футболния шампионат във Втора Бундеслига на Германия между отборите на ФСВ Франкфурт и Енерги Котбус.

Ето и фактите за днешния футболен мач:

ФСВ Франкфурт

Играчите на ФСВ Франкфурт са на 8-мо място в класирането с 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 мача имат положителна голова разлика 29-26. На своя стадион Франкфуртер Фолксбанк Щадион съставът има 10 двубоя, в които има 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 14-11.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на ФСВ Франкфурт имат записани 3 победи и 3 загуби, като са записали в мрежата на своите съперници 10 гола и са получили 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Енерги Котбус

Гостуващият отбор на Енерги Котбус се намира на 5-то място във временното подреждане с актив от 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи е успял да отбележи 26 гола в противниковата врата и е инкасирал 23 гола в мрежата си. Като гост отборът има 10 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Енерги Котбус имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, като са намъкнали на противника си 3 попадения и са инкасирали 9 гола.

ФСВ Франкфурт - Енерги Котбус - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на ФСВ Франкфурт има записанa една победа, отбора на Енерги Котбус има записани 2 победи, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 мача у дома срещу състава на Лаузитцерите, Домакините от ФСВ Франкфурт имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на ФСВ Франкфурт постигна успех в предишната си среща в първенството на Германия, а на своя стадион допусна поражение в предишния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 2 равни срещи в шампионата на Германия, а при визитите си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.