Обосновани Футболни Прогнози

Арл - Монако

4 Февруари 2013 - 21:30
Арл
Монако
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 24-ия кръг на текущото първенство в Лига 2 на Франция между отборите на Арл и Монако. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Монако на домашния си стадион Парк де Спорт.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Арл

Играчите на състава домакин са 17-ти в таблицата със събрани 24 точки, постигнати след 5 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи са вкарали 17 попадения в противниковата врата и са допуснали 29 попадения в собствената врата. Като домакин тимът е изиграл 11 мача досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 9-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Арл е постигнал една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 4-5.

Монако

Гостуващият тим на Монако е втори в класирането с 41 точки, събрани след 11 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача е реализирал 38 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 22 попадения в мрежата си. Навън тимът е изиграл 10 двубоя, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 16-10.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Монако е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Арл - Монако - преки мачове

В последните 3 двубоя между двата съперника, тимът на Арл има спечеленa 1 победа, а отбора на Монако има спечелени 2 победи, при обща голова разлика 2-5. В последната среща на своя стадион срещу състава на Монако, Домакините от Арл са постигнали една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в последната си среща в Франция, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Съставът на Монако стигна до реми в предишния си двубой в Франция, а като гост е в серия от 2 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.