Обосновани Футболни Прогнози

Андерлехт - Шарлероа

15 Февруари 2013 - 21:00
Андерлехт
Шарлероа
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболистите на Андерлехт и Шарлероа от 27-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Белгия.

Време е за фактите за предстоящата футболна среща:

Андерлехт

Пурпурно-белите са 1-ви във временното класиране с актив от 59 точки, от 18 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача имат голова разлика 63-23. Пред своите винаги подкрепящи го фенове отборът на Андерлехт е изиграл 12 двубоя до момента, в които е записал 10 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 32-9.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Спортинг имат на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са реализирали 16 гола и са получили 7 гола.

Шарлероа

Съставът на гостите от Шарлероа е 12-ти във временното подреждане с 27 точки, натрупани след 8 победи, 3 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя има голова разлика 24-44. Далеч от дома отборът е играл 13 мача, в които има 4 победи, 1 равенство и 8 загуби, вкарал е 12 гола във вратата на приемащите го тимове и е получил 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Шарлероа има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-7.

Андерлехт - Шарлероа - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата тима, Андерлехт има спечелени 3 успеха, отбора на Шарлероа е постигнал една победа, а в една среща двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 8-3. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Зебрите, Домакините от Андерлехт са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Андерлехт постигна успех в последния кръг в Белгия, а на собствения си стадион стигна до реми в предишната си среща.

Съставът на Шарлероа има успех в предишната си среща в първенството на Белгия, а на чужд терен е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.