Обосновани Футболни Прогнози

Интер - Киево

10 Февруари 2013 - 21:45
Интер
Киево
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на футболното първенство в Серия А на Италия между съставите на Интер и Киево.

Стига приказки време е за фактите за днешния сблъсък:

Интер

Черно-сините заемат 5-то място във временното класиране с актив от 40 точки, след 12 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача имат голова разлика 36-28. На домашна сцена Интер е изиграл 11 мача, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 14 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Черно-сините са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са реализирали 7 попадения и са допуснали 10 попадения.

Киево

Гостуващият отбор на Киево е 12-ти във временното класиране с 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя е отбелязал 24 гола в противниковата врата и е допуснал 36 попадения в мрежата си. При гостуванията си тимът има 11 двубоя до момента, в които има 3 победи и 8 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е получил 24 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Киево са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-9.

Интер - Киево - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Интер има постигнати 4 успеха, а отбора на Киево е постигнал една победа, при общо голово съотношение 8-2. В последните 2 срещи у дома срещу Летящите магарета, играчите на Интер са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Интер има неуспех в предишния кръг в Италия, а у дома постигна реми в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Киево допусна поражение в предишния си двубой в първенството, а при гостуванията си има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.