Обосновани Футболни Прогнози

Монтпелие - Реймс

3 Февруари 2013 - 18:00
Монтпелие
Реймс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък от поредния кръг на текущият сезон във Франция от турнира Лига 1 между футболните отбори на Монтпелие и Реймс.

Ето и статистиката за предстоящия футболен двубой:

Монтпелие

Монтпелие са 9-ти във временното подреждане с 32 точки, от 9 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя са успели да вкарат 35 попадения и са получили 27 гола в собствената мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го фенове Монтпелие има 11 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 20-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 футболистите на Монтпелие са постигнали 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 13 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Реймс

Гостуващият състав на Реймс е 18-ти в таблицата с временното класиране със събрани 20 точки, записани след 4 победи, 8 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 22 двубоя е вкарал 18 гола и е получил 24 гола в собствената мрежа. При визитите си съставът има 10 двубоя, в които е записал 3 равенства и 7 загуби и все още няма победа навън, вкарал е 4 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Реймс има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Монтпелие - Реймс - директни мачове

В последната среща между двата тима, Монтпелие не е спечелил нито една победа, а отбора на Реймс има спечеленa една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има успех в предишния си двубой в първенството, а при домакинствата си е в серия от 4 победи.

Съставът на Реймс записа реми в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.