Обосновани Футболни Прогнози

Орландо Пайрътс - СуперСпорт Юнайтед

13 Февруари 2013 - 19:30
Орландо Пайрътс
СуперСпорт Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от 17-ия кръг на сезона в Южна Африка в турнира Висша Лига между отборите на Орландо Пайрътс и СуперСпорт Юнайтед.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Орландо Пайрътс

Домакините се намират на втора позиция в класирането с общ сбор от 34 точки, от 10 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 16 срещи имат голова разлика 23-9. Пред своите винаги подкрепящи го фенове Орландо Пайрътс има 7 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е получил 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Орландо Пайрътс е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 2 гола.

СуперСпорт Юнайтед

Отборът на гостите от СуперСпорт Юнайтед е 8-ми във временното подреждане със събрани 20 точки, след 3 победи, 11 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 мача има положителна голова разлика 19-15. Навън съставът е играл 7 срещи до момента, в които е записал една победа, 6 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 9-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на СуперСпорт Юнайтед имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8-6.

Орландо Пайрътс - СуперСпорт Юнайтед - преки срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, съставът на Орландо Пайрътс има записани 3 победи, състава на СуперСпорт Юнайтед има постигнатa една победа, а един мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 6-2. В последните 2 срещи у дома с СуперСпорт Юнайтед, Домакините от Орландо Пайрътс са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Орландо Пайрътс е с 2 поредни успеха в шампионата на Южна Африка, а у дома стигна до реми в предишния си двубой.

Съставът на гостите от СуперСпорт Юнайтед постигна победа в предишната си среща в първенството, а на чужд терен постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.