Обосновани Футболни Прогнози

Панахайки - Ираклис Псахна

6 Февруари 2013 - 15:00
Панахайки
Ираклис Псахна
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой между съставите на Панахайки и Ираклис Псахна от 19-ия кръг на текущото първенство в Футболната Лига на Гърция.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Панахайки

Панахайки са 18-ти в класирането с 17 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са успели да реализират 13 гола и са допуснали 17 попадения в мрежата си. У дома съставът на Панахайки има 8 срещи, в които има 3 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 6 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Панахайки е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са намъкнали на противника си 3 гола и са допуснали 6 попадения.

Ираклис Псахна

Тимът на гостите от Ираклис Псахна е втори в таблицата с актив от 34 точки, постигнати след 9 победи, 7 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача е отбелязал 20 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си. При визитите си отборът има 8 срещи, в които има 3 победи, 5 равенства и нито една загуба навън, отбелязал е 9 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Футболна Лига играчите на Ираклис Псахна са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 7 вкарани и 4 получени гола.

Панахайки - Ираклис Псахна - директни двубои

В предишните 2 играни двубоя между двата тима, Панахайки има постигнати 2 победи, а отбора на Ираклис Псахна няма постигната нито една победа, при общо голово съотношение 4-1. В предишната среща у дома срещу тима на Ираклис Псахна, Домакините от Панахайки са постигнали една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а у дома е с 2 поредни успеха.

Съставът на Ираклис Псахна е в серия от 2 успеха в Гърция, а при визитите си е с 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.