Обосновани Футболни Прогнози

Газелек Аячо - Дижон

8 Февруари 2013 - 21:00
Газелек Аячо
Дижон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на срещата от 24-ия кръг на футболното първенство във Франция в турнира Лига 2 между Газелек Аячо и Дижон.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия двубой:

Газелек Аячо

Домакините са 19-ти във временното подреждане с общ актив от 20 точки, след 4 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи са отбелязали 22 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 30 попадения в мрежата си. Като домакин отборът на Газелек Аячо е играл 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата мрежа и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Газелек Аячо е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Дижон

Тимът на гостите от Дижон заема 8-мо място във временното класиране с актив от 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните 22 двубоя има голова разлика 28-29. Като гост отборът е изиграл 10 срещи, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 21 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 футболистите на Дижон имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 10 гола и са инкасирали 9 гола от противниковите тимове.

Газелек Аячо - Дижон - преки мачове

В последната среща между двата противника, Газелек Аячо няма записана нито 1 победа, а отбора на Дижон има спечеленa една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 поредни загуби в първенството на Франция, а на своя стадион има неуспех в предишния си двубой.

Отборът на Дижон допусна загуба в предишния кръг в Франция, а далеч от дома е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.