Обосновани Футболни Прогнози

Катания - Милан

30 Ноември 2012 - 21:45
Катания
Милан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 3
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния сблъсък от 15-ия кръг на текущият шампионат в Италия в Серия А между футболистите на Катания и Милан.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Катания

Домакините са на 8-мо място в класирането с общ актив от 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 14 мача са реализирали 18 попадения и са позволили да им вкарат 20 гола в мрежата си. У дома Слоновете има 7 срещи, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 13-5.

В последните си 6 официални срещи в Серия А тимът на Катания има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Милан

Гостуващият тим на Милан е 9-ти в класирането с актив от 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има голова разлика 21-18. Далеч от дома тимът е изиграл 6 срещи, в които има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 11 гола във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 11 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Росонерите има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12-8.

Катания - Милан - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата противника, тимът на Катания няма записана нито една победа, отбора на Милан има постигнати 2 победи, а в 3 срещи двата съперника са си поделили точките, при обща голова разлика 4-10. В предишните 2 мача у дома с Червено-черните, футболистите на Катания нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има загуба в предишната си среща в Италия, а у дома е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите има успех в предишната си среща в първенството, а на чужд терен е с 2 поредни ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.