Обосновани Футболни Прогнози

Блек Леопардс - Орландо Пайрътс

21 Ноември 2012 - 19:30
Блек Леопардс
Орландо Пайрътс
Прогноза: 2
Коефициент: 1.91
0 - 4
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния сблъсък между футболните състави на Блек Леопардс и Орландо Пайрътс от 11-ия кръг на сезона в Южна Африка във Висшата Лига.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Блек Леопардс

Играчите на Блек Леопардс се намират на 10-то място в класирането с актив от 12 точки, от 2 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи имат голова разлика 14-14. Пред своите горещи почитатели отборът на Блек Леопардс има 5 двубоя досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-8.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Блек Леопардс имат на сметката си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-8.

Орландо Пайрътс

Отборът на гостите от Орландо Пайрътс е на второ място в таблицата с 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя е успял да реализира 12 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 7 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 5 срещи, в които има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 7 попадения в мрежата на приемащите го състави и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на Орландо Пайрътс има в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 9-3.

Блек Леопардс - Орландо Пайрътс - директни срещи

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Блек Леопардс няма нито една победа, а състава на Орландо Пайрътс е постигнал 2 успеха, при обща голова разлика 0-3. В последната среща у дома срещу Орландо Пайрътс, футболистите на Блек Леопардс нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна победа в последния кръг в първенството на Южна Африка, а на собствения си терен допусна загуба в последната си среща.

Съставът на Орландо Пайрътс е с 2 последователни успеха в първенството на Южна Африка, а като гост е с 2 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.91 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.