Обосновани Футболни Прогнози

Глория Бистрица - Виторул Констанца

2 Ноември 2012 - 19:00
Глория Бистрица
Виторул Констанца
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе насочено от футболния сблъсък между отборите на Глория Бистрица и Виторул Констанца от 14-ия кръг на футболния сезон в Румъния в турнира Лига I.

Време е за статистиката за предстоящия двубой:

Глория Бистрица

Глория Бистрица са 16-ти във временното класиране с актив от 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 13 двубоя имат отрицателна голова разлика 10-27. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове Отбора на Дракула е играл 6 двубоя досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

В предишните си 6 официални мача в Лига I тимът на Сините вампири има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 17 получени гола.

Виторул Констанца

Гостуващият отбор на Виторул Констанца е 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи е успял да отбележи 16 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е играл 6 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-6.

В последните си 6 официални мача в Лига I футболистите на Виторул Констанца имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Глория Бистрица - Виторул Констанца - директни двубои

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините допусна поражение в последния си мач в шампионата на Румъния, а у дома има неуспех в последната си среща.

Тимът на Виторул Констанца е с 2 поредни успеха в първенството на Румъния, а при гостуванията си има успех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.