Обосновани Футболни Прогнози

Болтън - Кардиф

3 Ноември 2012 - 19:20
Болтън
Кардиф
Прогноза: X2
Коефициент: 1.57
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между тимовете на Болтън и Кардиф от 14-ия кръг на текущото футболно първенство в Англия в Чемпиъншип.

Факти и статистика за днешния двубой:

Болтън

Тротърс са 18-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 13 двубоя имат отрицателна голова разлика 19-22. Като домакин Тротърс е изиграл 6 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е получил 8 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Тротърс имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 11 получени гола.

Кардиф

Тимът на гостите от Кардиф заема първо място в класирането с актив от 28 точки, събрани след 9 победи, 1 равенство и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 срещи е отбелязал 26 попадения в противниковата врата и е допуснал 15 попадения във вратата си. Далеч от дома съставът е играл 6 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 9 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 11 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Сините птици имат записани 5 победи и 1 загуба, като са отбелязали в вратата на своите съперници 14 гола и са получили 6 гола от противниковите футболни тимове.

Болтън - Кардиф - директни срещи

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините допусна неуспех в последния си двубой в Англия, а на собствения си терен постигна победа в последния си двубой.

Тимът на Кардиф е с 2 последователни победи в Англия, а на чужд терен има загуба в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.