Обосновани Футболни Прогнози

КАА Гент - Зулте Варегем

24 Ноември 2012 - 21:00
КАА Гент
Зулте Варегем
Прогноза: X2
Коефициент: 1.80
0 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да анализирам срещата между футболните състави на КАА Гент и Зулте Варегем от 17-ия кръг на настоящето футболно първенство в Белгия в Първа Дивизия.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

КАА Гент

КАА Гент са 10-ти в класирането с общ сбор от 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 16 мача имат отрицателна голова разлика 20-25. У дома Биволите е изиграл 8 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Биволите са записали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-12.

Зулте Варегем

Гостуващият тим на Зулте Варегем е 2-ри във временното класиране със събрани 30 точки, след 9 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя има голова разлика 27-18. Като гост тимът е играл 7 двубоя до момента, в които има 5 победи, едно равенство и една загуба, отбелязал е 10 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Зулте Варегем са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вмъкнали на противника си 8 гола и са получили 5 гола.

КАА Гент - Зулте Варегем - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, тимът на КАА Гент има записани 2 победи, отбора на Зулте Варегем е записал една победа, а в 2 мача двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 11-9. В предишните 2 срещи у дома с Зулте Варегем, футболистите на КАА Гент имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на КАА Гент допусна поражение в последния си мач в Белгия, а у дома има неуспех в предишната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни равенствa в Белгия, а като гост е с 4 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.