Обосновани Футболни Прогнози

Локомотив София - Берое

4 Ноември 2012 - 14:30
Локомотив София
Берое
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
2 - 2
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за футболния сблъсък между футболните тимове на Локомотив София и Берое от поредния кръг на футболното първенство в А ПФГ на България. Железничарите приемат на домашния си стадион гостуващия отбор на Берое.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Локомотив София

Играчите на Локомотив София са 12-ти във временното класиране с 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 10 мача имат голова разлика 9-10. Пред своите верни почитатели Железничарите е изиграл 5 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, вкарал е 8 гола в противниковата врата и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Железничарите имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 7 гола.

Берое

Гостуващият тим на Берое е 13-ти в класирането с 10 точки, след 3 победи, едно равенство и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 10 мача е успял да вкара 15 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 20 попадения в мрежата си. Като гост тимът е играл 4 срещи до момента, в които е записал една победа и 3 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в А ПФГ тимът на Берое има в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 гола и са инкасирали 11 попадения от противниковите футболни отбори.

Локомотив София - Берое - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата съперника, Локомотив София е спечелил 3 победи, а Берое има записани 2 победи, при общо голово съотношение 8-2. В предишните 2 срещи у дома срещу Берое, играчите на Локомотив София са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни равенствa.

Съставът на гостите е в серия от 3 поражения в първенството, а като гост допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.