Обосновани Футболни Прогнози

Аталанта - Интер

11 Ноември 2012 - 21:45
Аталанта
Интер
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
3 - 2
непозната футболни прогнози

За днес ще анализирам футболния мач между отборите на Аталанта и Интер от 12-ия кръг на текущото първенство в Италия в Серия А.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Аталанта

Домакините са 9-ти във временното подреждане с актив от 15 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача са вкарали 10 гола в противниковата врата и са инкасирали 13 попадения в мрежата си. У дома отборът на Аталанта е изиграл 5 мача досега, в които има 3 победи и 2 загуби, вкарал е 5 попадения във вратата на противниците си и е получил 7 гола в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А съставът на Аталанта е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-9.

Интер

Гостуващият отбор на Интер е на втора позиция в класирането с 27 точки, след 9 победи и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 11 мача е успял да реализира 22 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в собствената врата. При визитите си тимът е изиграл 6 мача, в които е записал само победи, вкарал е 14 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия А тимът на Черно-сините е постигнал само победи и показват, че са в отлична форма, при голова разлика 14-5.

Аталанта - Интер - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата състава, Аталанта не е постигнал нито една победа, отбора на Интер има постигнати 2 победи, а 3 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-9. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Интер, играчите на Аталанта нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Аталанта е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а на своя стадион е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите е с 6 победи в първенството, а на чужд терен е в серия от 4 последователни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.