Обосновани Футболни Прогнози

Чарлтън - Кардиф

6 Ноември 2012 - 21:45
Чарлтън
Кардиф
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
5 - 4
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 15-ия кръг на сезона в Англия в турнира Чемпиъншип между футболните тимове на Чарлтън и Кардиф.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Чарлтън

Домакините от Чарлтън са 21-ви в класирането с актив от 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача са успели да реализират 15 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 19 попадения в мрежата си. На собствения си стадион Дъ Вали съставът на Чарлтън има 7 мача досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 5-10.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Чарлтън са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-9.

Кардиф

Съставът на гостите от Кардиф е 1-ви в класирането със събрани 28 точки, събрани след 9 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи е вкарал 27 попадения в противниковата врата и е инкасирал 17 попадения във вратата си. При гостуванията си тимът е играл 7 мача до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 13 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип съставът на Сините птици има на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 12 попадения и са инкасирали 8 попадения от играчите на своите съперници.

Чарлтън - Кардиф - директни двубои

В предишните 3 играни мача между двата съперника, тимът на Чарлтън има спечелени 2 успеха, отбора на Кардиф не е постигнал нито 1 победа, а 1 двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 7-2. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу Кардиф, играчите на Чарлтън са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Чарлтън има поражение в предишния си двубой в първенството на Англия, а на своя стадион е с 3 последователни загуби.

Тимът на гостите има неуспех в последната си среща в първенството на Англия, а при визитите си е с 2 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 5 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.