Обосновани Футболни Прогнози

Пантракикос - Арис Солун

26 Ноември 2012 - 19:30
Пантракикос
Арис Солун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между съставите на Пантракикос и Арис Солун от 13-ия кръг на текущият футболен сезон в Супер Лигата на Гърция. Пантракикос приемат на гостуващия футболен отбор на Арис Солун.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Пантракикос

Домакините се намират на 13-то място в таблицата с 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 11 срещи имат голова разлика 8-15. На своя стадион Пантракикос има 5 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 3 загуби, реализирал е 3 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 6 гола във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Пантракикос е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 6 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Арис Солун

Тимът на гостите от Арис Солун е 12-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 10 точки, събрани след 2 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 11 мача е успял да вкара 10 попадения в противниковата врата и е получил 16 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си отборът има 5 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 4-9.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Арис Солун имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 10 получени гола.

Пантракикос - Арис Солун - преки мачове

В предишните 4 играни срещи между двата тима, съставът на Пантракикос има спечеленa 1 победа, тима на Арис Солун също е записал една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 мача пред своите привърженици с Арис Солун, Домакините от Пантракикос нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Пантракикос постигна равенство в последната си среща в първенството на Гърция, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Съставът на гостите е с 2 поредни поражения в шампионата на Гърция, а при гостуванията си има загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.