Обосновани Футболни Прогнози

Мидтиланд - Есберг

12 Ноември 2012 - 20:00
Мидтиланд
Есберг
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболистите на Мидтиланд и Есберг от 16-ия кръг на текущото първенство в Дания в турнира Суперлига.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Мидтиланд

Мидтиланд са 8-ми в таблицата с общ сбор от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 мача са успели да вкарат 22 попадения във вратата на противниците си и са получили 26 гола в своята мрежа. На домашна сцена отборът на Мидтиланд има 8 срещи досега, в които има 3 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 11-9.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлига съставът на Вълците е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-9.

Есберг

Гостуващият отбор на Есберг е 10-ти във временното подреждане с актив от 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя има голова разлика 14-17. Далеч от дома съставът е играл 7 мача до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3-6.

В последните си 6 официални мача в Суперлига играчите на Есберг са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 6 гола и са им вкарали 7 попадения.

Мидтиланд - Есберг - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Мидтиланд е постигнал 3 победи, състава на Есберг има спечеленa 1 победа, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 8-4. В последните 2 срещи пред своите фенове с състава на Есберг, Домакините от Мидтиланд имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Мидтиланд има победа в предишния кръг в Дания, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни равенствa.

Съставът на гостите постигна победа в предишния си двубой в първенството, а при визитите си записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.