Обосновани Футболни Прогнози

Блау-Вайс Линц - Санкт Полтен

16 Ноември 2012 - 19:30
Блау-Вайс Линц
Санкт Полтен
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да обърна внимание на сблъсъка между Блау-Вайс Линц и Санкт Полтен от поредния кръг на футболния сезон в Австрия в турнира Ерсте Лига.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Блау-Вайс Линц

Блау-Вайс Линц са на 10-та позиция във временното класиране с 11 точки, събрани след 2 победи, 5 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 16 мача имат голова разлика 17-31. Пред своите предани фенове тимът има 8 срещи досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 6 загуби, отбелязал е 8 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Блау-Вайс Линц е постигнал една победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали в мрежата на противниците си 5 попадения и са инкасирали 11 гола от противниковите състави.

Санкт Полтен

Съставът на гостите от Санкт Полтен е втори в класирането с актив от 32 точки, постигнати след 10 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 16 срещи има положителна голова разлика 37-25. На чужд терен тимът е играл 8 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 16 гола в противниковата врата и е получил 14 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Санкт Полтен е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 9 получени гола.

Блау-Вайс Линц - Санкт Полтен - преки двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, съставът на Блау-Вайс Линц има спечеленa 1 победа, а отбора на Санкт Полтен има записани 4 успеха, при обща голова разлика 3-9. В последните 2 двубоя пред своите почитатели срещу Санкт Полтен, Домакините от Блау-Вайс Линц нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Блау-Вайс Линц допусна поражение в последния кръг в шампионата, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Съставът на Санкт Полтен е с 2 последователни успеха в първенството на Австрия, а като гост има успех в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.