Обосновани Футболни Прогнози

Лийдс - Лестър

27 Ноември 2012 - 21:45
Лийдс
Лестър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между съставите на Лийдс и Лестър от поредния кръг на шампионата в Англия в Чемпиъншип.

Факти и статистика за днешния двубой:

Лийдс

Футболистите на домакините се намират на 16-то място в таблицата с 23 точки, записани след 6 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи имат отрицателна голова разлика 25-30. На своя стадион Елън Роуд Лийдс има 9 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата мрежа и е получил 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Лийдс имат записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са разписали 5 гола и са им вкарали 12 попадения.

Лестър

Гостуващият тим на Лестър заема трета позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 33 точки, от 10 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 18 мача има положителна голова разлика 31-16. Като гост съставът е играл 9 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 11-10.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип тимът на Филбъртс има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-6.

Лийдс - Лестър - директни двубои

В последните 5 двубоя между двата състава, Лийдс е спечелил 1 победа, отбора на Лестър е записал 2 успеха, а в 2 мача двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 мача на своя терен с състава на Лестър, Домакините от Лийдс нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Лийдс има победа в предишния кръг в първенството, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите е с 2 поредни успеха в първенството, а като гост постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.