Обосновани Футболни Прогнози

Читадела - Бреша

30 Октомври 2012 - 21:45
Читадела
Бреша
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния мач между футболните отбори на Читадела и Бреша от поредния кръг на футболния шампионат в Италия в Серия Б.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Читадела

Домакините от Читадела заемат 6-то място във временното подреждане с 16 точки, записани след 5 победи, едно равенство и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 11 мача имат голова разлика 15-15. На собствения си терен Читадела има 5 срещи, в които е записал 4 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 7-4.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Читадела има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Бреша

Тимът на гостите от Бреша е 12-ти във временното класиране с актив от 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 11 двубоя има голова разлика 14-14. Далеч от дома отборът е играл 6 мача до момента, в които е записал 3 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Бреша имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали в вратата на противниците си 9 гола и са получили 8 гола от противниковите футболни отбори.

Читадела - Бреша - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Читадела има записанa 1 победа, отбора на Бреша е постигнал 3 успеха, а в една среща двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 2-6. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Бреша, играчите на Читадела нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни победи в първенството, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни равенствa в първенството, а като гост постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.