Обосновани Футболни Прогнози

Ал Раед - Ал Шула

4 Октомври 2012 - 20:00
Ал Раед
Ал Шула
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 9-ия кръг на настоящият шампионат в Професионалната Лига на Саудитска Арабия между футболните отбори на Ал Раед и Ал Шула.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Ал Раед

Ал Раед се намират на 8-мо място в таблицата с актив от 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача са реализирали 7 гола и са позволили да им вкарат 16 попадения в собствената мрежа. У дома Ал Раед е играл 4 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 4-3.

В последните си 6 официални срещи в Професионална Лига отборът на Ал Раед има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

Ал Шула

Тимът на гостите от Ал Шула е 9-ти в класирането с актив от 9 точки, след 3 победи и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 8 двубоя има голова разлика 11-20. На чужд терен съставът е изиграл 4 срещи до момента, в които има 2 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 6-9.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Ал Шула имат записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 13 получени гола.

Ал Раед - Ал Шула - преки двубои

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Ал Раед има загуба в предишната си среща в първенството на Саудитска Арабия, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Съставът на гостите от Ал Шула има загуба в последния си двубой в първенството, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.